QuoVadis Nederland BV
TEL: 035-5488701
EMAIL: INFO@QVN.NL
Naar de homepage  HOME
Naar de sitemap  SITEMAP
Naar het contactformulier  CONTACT
Lettergrootte veranderen  A A A
Zoeken naar iets op de website  ZOEKEN
STT CONDIGI

STT Condigi - Marktleider van ouderenzorg producten

STT Condigi is een toonaangevende Europese leverancier van zorgtelefoons. Alle zorgtelefoon producten zijn gefabriceerd in Zweden of Letland en hebben een hoge kwaliteitsstandaard. De zender TX3 wordt beschouwd als de beste alarmzender in de wereld – alle categorieën. De producten worden in heel Europa verkocht door distributeurs en partners.

De zusteroproep producten van STT Condigi zijn ontwikkeld in Denemarken en bieden zeer veel mogelijkheden, voor zowel draadloze als draadgebonden zusteroproepsystemen. De mogelijkheid tot positionering, waarbij de MIP75 zenders bijhouden waar de dragende persoon zich bevindt als hij alarm maakt, wordt zeer gewaardeerd. Positie indicatoren communiceren automatisch met de alarmzenders.
De derde grote product categorie binnen STT Condigi is het zorg management systeem. Deze oplossingen zijn min of meer complete software pakketten voor thuiszorg organisaties waarmee het mogelijk is efficiënt gebruik te maken van het personeel. Op basis van de vaardigheden, locatie, werkzaamheden, contactgroepen en werkrooster wordt het personeel optimaal ingezet.

Producten:

  • Zusteroproepsystemen
  • Zenders
  • Intercom
  • Oproepperen
  • Planningssoftware

Link naar de website van STT Condigi
 

Design by www.GrafiMediaGroep.nl
Alle rechten voorbehouden, © 2013 QuoVadis