QuoVadis Nederland BV
TEL: 035-5488701
EMAIL: INFO@QVN.NL
Naar de homepage  HOME
Naar de sitemap  SITEMAP
Naar het contactformulier  CONTACT
Lettergrootte veranderen  A A A
Zoeken naar iets op de website  ZOEKEN

FACILITAIRE DIENST

FACILITAIRE DIENST
Alarm en zorgcommunicatie in instellingen
QuoVadis biedt professionele zorgcommunicatie systemen voor communicatie tussen zorgverleners en zorgbehoevenden. Het QuoVadis systeem bestaat uit communicatie oplossingen (ook omschreven als zorgdomotica / zorgautomatisering) voor zorginstellingen en onafhankelijke zorg thuis. Voorbeelden van functies zijn: Dwaaldetectie, Epilepsiealarm, Aandachtszorg, Beademingsalarm, Sociaal alarm, Huis automatisering, Alarm naar SMS en GSM, IP aansluiting, Indicatie van alarmlokalisatie in het instituut (non GPS).
Meer vrijheid en privacy voor patiënten en bewoners, maar steeds minder mankracht in de zorg. Deze trend vraagt om nieuwe technologische oplossingen. De modulaire QuoVadis systemen voorzien hierin, niet alleen in een zorginstelling maar ook thuis.
 
QuoVadis maakt het patiënten en bewoners mogelijk snel en gemakkelijk op afstand om hulp te vragen. Zodat de oproep vervolgens op maat afgehandeld kan worden. Ook als er even niemand in de buurt is.
 
Met behulp van de systemen van QuoVadis is het voor zorgmedewerkers mogelijk in noodsituaties de exacte locatie van patiënten en bewoners te bepalen, snel en effectief onderling communiceren, zorg verdelen en in geval van acute nood onmiddellijk assistentie vragen. De mogelijkheden zijn eindeloos, de voordelen groot.
Design by www.GrafiMediaGroep.nl
Alle rechten voorbehouden, © 2013 QuoVadis