QuoVadis Nederland BV
TEL: 035-5488701
EMAIL: INFO@QVN.NL
Naar de homepage  HOME
Naar de sitemap  SITEMAP
Naar het contactformulier  CONTACT
Lettergrootte veranderen  A A A
Zoeken naar iets op de website  ZOEKEN

COMMUNICEREN

MET IPAD

Folder iPad

iPad als communicatiehulpmiddel
Een communicatiehulpmiddel hoeft niet onhandig en ouderwets te zijn. Ook een iPad kan nu zeer goed als communicatie ondersteunend hulpmiddel worden ingezet.
iPad met GridMet de gratis Nederlandstalige app Grid Player worden standaard communicatiesets geïnstalleerd op de iPad. Met tekst of met symbolen kunnen boodschappen worden ingevoerd die vervolgens met een mannen- of vrouwenstem worden uitgesproken.
De standaard communicatiesets zijn speciaal gemaakt voor Grid Player. Om de standaard sets te kunnen wijzigen, heeft u de software van The Grid 2 nodig. Ze kunnen ook gebruikt worden zonder The Grid 2 aan te schaffen.
Sets die met The Grid 2 op een Windows PC zijn gemaakt, kunnen naar de iPad geëxporteerd worden.
De Grid Player werkt met een hoge kwaliteit Acapela spraak en duidelijke Widgit symbolen. Het kan in de App store van Apple gratis worden gedownload.
Snaps foto bibliotheek, Alternatieven voor pictogrammen
Snaps is het nieuwe foto alternatief voor standaard symbolen bibliotheken, zoals Widgit en Mayer-Johnson PCS.
Met de nieuwe Snaps fotocollectie is het eenvoudig om foto’s van alledaagse voorwerpen in uw communicatiesets te plaatsen.

De fotobibliotheek bevat meer dan 1.000 foto’s met hoge kwaliteit van objecten met verschillende onderwerpen, zoals kleding, voedsel en drinken, technologie, dieren, transport en het huis.
We zijn net gestart met deze nieuwe bibliotheek en zullen meer foto’s toevoegen in de nabije toekomst. Alle upgrades van de fotobibliotheek zullen gratis zijn.
 
Sensory Snaps
  
SoundPodSoundPod
De SoundPOD is een luidspreker die kan worden gedragen aan de draagriem van een iPad tas of aan het meegeleverde nekkoord met losbreek sluiting.
Door deze wijze van bevestigen is er spraakuitvoer vanuit een natuurlijke positie. Het apparaat kan met één hand eenvoudig worden los gemaakt.
Voor een iPod is een hoes verkrijgbaar waarin een magneet is bevestigd. Hierdoor kan de SoundPOD eenvoudig aan een iPod worden bevestigd en weer worden losgehaald.
De SoundPOD is ontwikkeld voor gebruikers van communicatie ondersteunende hulpmiddelen. Het heeft geen klemmen, accessoires of knoppen.
 
iAdapteriAdapter
De iAdapter is een stevig omhulsel, dat ervoor zorgt dat de iPad beschermd is tegen stoten en invloeden van dagelijks gebruik. De iAdapter is voorzien van 2 versterkers voor de speakers van de iPad. Bij gebruik van een iPad met de iAdapter is een SoundPod dus niet nodig.
Een unieke toepassing van de iAdapter is de schuif in de behuizing, waarmee de iPad Thuisknop kan worden verborgen. Zo wordt voorkomen dat de gebruiker per ongeluk de gebruikte applicatie verlaat. Een andere meegeleverd plaatje is niet schuifbaar en zorgt ervoor dat de gebruiker de Thuisknop niet kan bereiken. De iAdapter wordt geleverd met een plastic standaard en een draagriem, een LCD scherm beschermer en een USB oplaadset.
Extra's
Voor gebruikers die een iPad in de iAdapter willen monteren is een DaeSSy bevestigingsplaat beschikbaar.
Voor ieder formaat grid zijn keygards zijn beschikbaar. Een iPad heeft een ‘resistive touch’ beeldscherm, zodat de keyguards op het scherm kunnen worden bevestigd, zonder dat dit invloed heeft op de selecties door de gebruiker.
Voor meer informatie kunt u hier contact met ons opnemen.
Wanneer u de gratis demoversie van The Grid 2 wilt proberen, vult u dan het contactformulier in. U ontvangt vervolgens van ons de benodigde gegevens, waarna u 60 dagen The Grid 2 kunt uitproberen.
Design by www.GrafiMediaGroep.nl
Alle rechten voorbehouden, © 2013 QuoVadis