QuoVadis Nederland BV
TEL: 035-5488701
EMAIL: INFO@QVN.NL
Naar de homepage  HOME
Naar de sitemap  SITEMAP
Naar het contactformulier  CONTACT
Lettergrootte veranderen  A A A
Zoeken naar iets op de website  ZOEKEN

COMMUNICEREN

THE GRID 2

Folder The Grid 2

The Grid 2 is een totaal pakket voor communicatie en bediening. Wanneer u gratis demoversie wilt proberen, kunt u de software downloaden via de link: 
Als u een ISO wilt downloaden om een installatie DVD te maken, heeft u de volgende link nodig:
U kunt The Grid 2 60 dagen uitproberen. Daarna kunt u via ons een licentie aanschaffen.
 
Met the Grid 2 kunnen mensen met een beperking of onduidelijke spraak een computer bedienen als spraakuitvoer communicatiehulpmiddel, door gebruik te maken van symbolen of tekst om zinnen te maken.
 
The Grid 2Ook is het mogelijk het Windows bureaublad en andere programma’s te benaderen met de ingebouwde computerbediening functionaliteiten.
  
The Grid 2 is voor iedereen toegankelijk. Invoer gebeurt via oogbesturing, schakelaars, hoofdwijzers, aanraakscherm, muis, en andere opties. Benodigd is een computer met Windows XP, Vista of Windows 7.
 
Met The Grid 2 zijn talloze toepassingen mogelijk, zoals muziek afspelen, e-mails versturen, skype en SMSen via pictogrammen. Daarbij is de werkomgeving vernieuwd en nóg gebruiksvriendelijker gemaakt.
 
Wanneer op de computer e-reader software geïnstalleerd is, kan The Grid 2 zo ingesteld worden dat de e-reader binnen het The Grid 2 scherm getoond wordt.
 
 Screendump E-reader in The Grid 2
 
Snaps foto bibliotheek, Alternatieven voor pictogrammen
Snaps is het nieuwe foto alternatief voor standaard symbolen bibliotheken, zoals Widgit en Mayer-Johnson PCS.
Met de nieuwe Snaps fotocollectie is het eenvoudig om foto’s van alledaagse voorwerpen in uw communicatiesets te plaatsen.
 
De fotobibliotheek bevat meer dan 1.000 foto’s met hoge kwaliteit van objecten met verschillende onderwerpen, zoals kleding, voedsel en drinken, technologie, dieren, transport en het huis.
We zijn net gestart met deze nieuwe bibliotheek en zullen meer foto’s toevoegen in de nabije toekomst. Alle upgrades van de fotobibliotheek zullen gratis zijn.
 
Sensory Snaps 
 
Stemmen
The Grid 2 wordt standaard geleverd met 2 mannelijke en 2 vrouwelijk stemmen. Daarnaast is een aanvullend pakket beschikbaar met nog eens 2 vrouwelijke en 1 mannelijke stem. Hier kunt u voorbeelden van de stemmen beluisteren.
Design by www.GrafiMediaGroep.nl
Alle rechten voorbehouden, © 2013 QuoVadis