QuoVadis Nederland BV
TEL: 035-5488701
EMAIL: INFO@QVN.NL
Naar de homepage  HOME
Naar de sitemap  SITEMAP
Naar het contactformulier  CONTACT
Lettergrootte veranderen  A A A
Zoeken naar iets op de website  ZOEKEN

OVERIG: ZORGTELECOMMUNICATIE

OVERIG: ZORGTELECOMMUNICATIE

Telefonie en communicatie in de zorg zijn essentieel voor effectief en efficiënte inzet van de middelen en borging van kwaliteit en veiligheid.

QuoVadis heeft vele oplossingen op het gebied van (tele)communicatie in de zorg. Enkele daarvan zijn:

Communicatiesystemen:

Folder - Axio MobilityAxio Mobility
Dit is een uniek systeem in de zorg, omdat het gebruik maakt van diverse beschikbare netwerken (WiFi, GSM). Alarmen en oproepen komen daardoor zeker op hun bestemming aan. Verder beschikken Axio Mobility smartphones over een duidelijke interface, waardoor eenvoudige selectie tussen meerdere alarmen mogelijk is.

Folder - AVtelAVtel
AVtel biedt uitgebreide toepassingen voor particulieren of kleine woongroepen, tot grote instellingen met meerdere locaties. In overleg met de klant wordt een oplossing geformuleerd. Van telefooncentrale in de cloud, tot eigen simkaarten, van wachtrij, tot doorschakeling naar een beschikbare medewerker.

Persoonlijke oplossingen:

Folder - True-kareTrue-Kare
Dit is een mobiele personenalarmering met eHealth opties voor mensen die door lichamelijke of andere leeftijdsbeperkingen in hun dagelijkse leven toezicht op hun gezondheid en veiligheid nodig hebben. Familieleden of andere mantelzorgers kunnen dit toezicht houden met behulp van True-Kare. Het is gebaseerd op een telefoon die samenwerkt met een website.

Folder - CL Anna/GSMCL Anna
CL Anna personenalarmering zorgt ervoor dat in een (nood)situatie iemand gealarmeerd wordt. Een zorgtelefoon wordt in een woning geïnstalleerd en zo geprogrammeerd dat het een alarmoproep maakt naar een mantelzorger of meldkamer als een alarm is gemaakt.

Het alarm kan actief gemaakt zijn, met bijvoorbeeld een drukknop, of passief via een alarmsensor, zoals een rooksensor.

 

Wij helpen u juist met de oplossingen die u zoekt, maar niet kunt vinden bij andere aanbieders.

Neem contact met ons op als u meer wilt weten.

Design by www.GrafiMediaGroep.nl
Alle rechten voorbehouden, © 2013 QuoVadis